Zajíc v krabici Vlog

Říká se nekupujte zajíce v pytli… tak jsem si dobrovolně koupila zajíce v krabici. O tomto projektu jsem již slyšela dříve, ale nikdy jsem nějak neměla odvahu či příležitost si ji vyzkoušet.. až nedávno jsem hledala shop, kde by dal objednat Baobab prášek a Kakaové máslo a narazila na e-shop Zajíc v krabici….

 A protože hodnota mých dvou položek byla malá, poštovné by bylo vyšší než to co objednávám a tak jsem si řekla, že to zkusím… objednám si zajíce v krabici. Navíc mám ráda překvapení, tak proč ne… kromě tedy mého objednaného zboží jsem přihodila za 350,- Kč zajíce….  a dnes mi pošťák donesl balíček… V parádní krabici se skrývaly poklady…. Kromě mých objednaných položek i další, které byly pro mne překvapením. Při objednávce jsem zadala, že jsem vegan, tudíž všechny odpovídaly mému stravování. A co že jsem tedy dostala??? Oříškovou tyčinku, krásné semolinové bezvaječné těstoviny, pesto ze sušených rajčat, rýžové miso (které jsem měla v plánu zítra koupit v Sapě) a Ajurvédský čaj. K tomu recepty na využití všeho zaslaného…

A tady jsou položky, které jsem si objednala navíc…..

Ale tím den s překvapením neskončil.

Na FB jsem se domluvila s jedním šikovným klučinou, který bydlí v JH, ale studuje v ČB, na vyzvednutí objednávky z e-shopu jeho rodičů tady v ČB.

Nejen, že mi všechny věci z e-shopu Šon – pravé vietnamské produkty – přinesl až pod nos, ale hlavně mi přidal ještě dárečky – sušený tamarind a jack fruit (aby se mi nestýskalo po Thajsku) a také mi přinesl recept na vietnamské jarní závitky… na ty se chystám hned příští týden….

a hlavně 300g tofu za 25,- Kč….  a velké tapiokové kuličky….

Moc děkuji Šon Chungovi, bylo to pravdu milé setkání….

 

Komentáře